Psihoterapie si consiliere psihologica online
Scrie-mi dacă te simți pierdută, dacă nu mai poți respiră de atâta plâns, dacă te doare și simți că ai nevoie să te destăinui, dacă ai nevoie de un sfat și nu ai de la cine să îl primești, dacă nu poți dormi și te simți epuizată de prea multe gânduri….dacă….dacă… tu știi cel mai bine.
Terapie individuala
Terapia individuală centrată pe emoții este utilăși vindecatoare atunci cand pacientul se confruntă cu depresie, anxietate, traume și multe alte probleme legate de sanatatea mintala. EFIT este o metoda terapeutica blândă, folosită pentru a vindeca traume, fără a retraumatiza și poate fi combinata cu alte intervenții terapeutice in funcție de nevoile individuale. Este un tratament eficient pentru copii, tineri și adulți. Cu ajutorul EFIT se face o regresie in copilărie pentru a înțelege mai bine cauza principala a luptelor mentale si emoționale ale pacientului. Adesea, dependenta sau blocajele mentale și emoționale sunt produsul unor relații de familie rupte, abuzurilor din trecut, experiențe traumatice sau dezechilibre chimice din creier. În cazul indivizilor, aceasta abordare îi poate ajuta pe oameni sa imbunatateasca problemele legate de emoții.
Terapie de cuplu
Terapia de cuplu centrată pe emoții este formulată in anii ’80 de către Sue Johnson si Les Greenberg. Are la bază teoria atașamentului a lui Bowlby și explica modul in care atașamentul și modelul de iubire învățat in copilărie îsi pun amprenta asupra vieții de cuplu din viața de adult. Terapeutul și pacienții identifica disfunctia din relația lor de cuplu și impreuna încep sa facă pașii necesari pentru ca sentimentele de siguranță și de încredere sa inceapa sa predomine și să-i conducă într-o direcție mult mai sanatoasa. Terapia de familie întărește comunicarea dintre membrii unei familii, îi susține pentru a deveni sensibili la nevoile și sentimentele lor și a le putea împărtăși in cadrul familiei. De asemenea, îi poate ajuta pe membrii familiei sa formeze legături mai sigure între ei, dezvolta capacitatea familiilor de a invata sa facă față problemelor și contribuie la creșterea flexibilității rolurilor in familie.
Consiliere Psihologica
Consilierea psihologică se concentrează pe felul în care funcționează oamenii atât pe cont propriu, cât și în relații, la toate vârstele. La consiliere psihologică se abordează probleme variate. De la cele sociale și profesionale, la cele legate de școală sau probleme de sănătate fizică și ajuta la îmbunătățirea stării de bine, diminuarea nivelului de stress și rezolvarea crizelor existențiale. Cu alte cuvinte, consilierea psihologică se adresează aproape oricui întrucât focusul ei sunt problemele comune de viață și obstacole, reprezentand astfel un sprijin pentru persoanele deraiate de la drumul lor firesc de către forțe externe. Nu este vorba de vindecare sau schimbare, ci de accesare a resurselor proprii și înlăturarea influențelor nefavorabile din mediu cu care ne întâlnim cu toții, precum stres, pierderea slujbei, a cuiva iubit, conflicte, sau boli. Consilierea psihologică nu se adresează persoanelor cu afecțiuni psihice care vor să le vindece, ci este pentru persoanele care cred că au dificultăți, și necesită ajutor pentru a le rezolva.
Cum funcționează?
Tu îmi scrii un mesaj și eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp posibil și stabilim împreună condițiile și detaliile suplimentare.
Cât costă?
- Psihoterapie individuala: (adult, copil, adolescent) 50 Min – 250 Ron
- Psihoterapie de cuplu si familie: 75 Min – 350 Ron
- Consiliere psihologica: 50 Min – 200 Ron
Dacă dorești să intri în contact cu mine, ne putem întâlni pe Skype, WhatsApp sau orice serviciu video online, cu condiția să ai acces și o conexiune bună la internet. Este o metodă confortabilă și rapidă care te poate ajută să te simți mai bine, să îți îmbunătățești starea psihică, să găsești resurse și soluții rapide pentru a depăși problemele existențiale cu care te confrunți.
În cazul în care nu vrei să intri în contact direct cu mine, ședințele pot fi realizate in scris, adică prin E-mail.